Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, θεωρώντας σημαντική τη διαρκή εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού της ελληνικής κινηματογραφίας,  υποδέχεται στην Ελλάδα το 12ο APOSTLAB  και το  υποστηρίζει οικονομικά. Πρόκειται για ένα ετήσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που διαρκεί έξι (6) ημέρες φέρνοντας σε επαφή επαγγελματίες του διεθνούς οπτικοακουστικού χώρου. Σκοπός του εργαστηρίου είναι να τους βοηθήσει να κατανοήσουν σε βάθος το στάδιο του post-production σε τεχνικό, οικονομικό και καλλιτεχνικό επίπεδο δίνοντας έμφαση στις προκλήσεις των διεθνών συμπαραγωγών, αλλά και να το εντάξουν λειτουργικά στον αρχικό σχεδιασμό παραγωγής του έργου τους.
Το 12ο APOSTLAB απευθύνεται σε παραγωγούς με σχέδιό τους σε διεθνή συμπαραγωγή κινηματογραφικής ταινίας μεγάλου μήκους ή τηλεοπτικής σειράς που βρίσκονται σε στάδιο ανάπτυξης ή προπαραγωγής. Απευθύνεται επίσης σε post-production supervisors.
Στο εργαστήριο θα συμμετάσχουν 24 επαγγελματίες από διάφορες χώρες.
Η 12η διοργάνωση  του APOSTLAB θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από 18-23 Νοεμβρίου 2021. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τα σχέδιά τους μέχρι την Κυριακή 3 Οκτωβρίου
Αναλυτικές πληροφορίες και φόρμα υποβολής στους συνδέσμους  https://bit.ly/3tp6jk2, APostLab
Ερωτήσεις και διευκρινίσεις στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
e-max.it: your social media marketing partner