Μετά την ψήφιση του νέου Κινηματογραφικού Νόμου, το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου έχει αναλάβει τη λειτουργία του ελληνικού γραφείου προώθησης του προγράμματος MEDIA της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι νέες προτάσεις από τις εταιρίες παραγωγής για την ενίσχυση σχεδίων ανάπτυξης ταινιών μυθοπλασίας, κινουμένου σχεδίου ή δημιουργικού ντοκιμαντέρ (Single or Slate projects) ή διαδραστικών έργων από το πρόγραμμα MEDIA θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 11 Απριλίου 2011.
Οι αιτήσεις πρέπει να αποσταλούν στον Εκτελεστικό Οργανισμό Εκπαίδευσης, Οπτικοακουστικών Θεμάτων και Πολιτισμού (EACEA) χρησιμοποιώντας την οnline φόρμα αίτησης (http://ec.europa.eu/media) και αποστέλλοντας ένα τυπωμένο πακέτο της αίτησης το αργότερο έως τις 11 Απριλίου 2011 στην ακόλουθη διεύθυνση:
Education, Audiovisual and Culture Executive Agency (EACEA) — MEDIA
Constantin Daskalakis
BOUR 3/30
Avenue du Bourget/Bourgetlaan 1
1140 Bruxelles/Brussel
BELGIQUE/BELGIË

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τον ιστότοπο του προγράμματος MEDIA (http://ec.europa.eu/media) ή να επικοινωνούν με το ελληνικό γραφείο MEDIA. (MEDIA Desk Hellas, Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, Αρεοπαγίτου 7, Αθήνα, 117 42, Τηλ: 210 3234414, Ηλίας Τασσόπουλος    ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

e-max.it: your social media marketing partner