Επαγγελματική εκπαίδευση για Ανεξάρτητους Ευρωπαίους και Ινδούς παραγωγούς .

Το PRIMEXCHANGE εστιάζει στο πεδίο του project development με σκοπό να εγκαινιάσει την ανταλλαγή σε επίπεδο διεθνούς αγοράς και σε επίπεδο ιδεών. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα επαγγελματικής εκπαίδευσης το οποίο προσφέρει πολυδιάστατη και διαπολιτισμική ανάλυση των δυνατοτήτων ανάπτυξης των projects για ανεξάρτητους Ευρωπαίους και Ινδούς παραγωγούς του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Κάθε project θα κριθεί διεξοδικά όσον αφορά την ανάλυση σεναρίου, την έρευνα αγοράς, τη χρηματοδότηση, τη διανομή, τις παγκόσμιες πωλήσεις και τα παιχνίδια/ διαδραστικά μέσα.

Πως λειτουργεί
Ο κύριος στόχος του εργαστηρίου είναι η επιτυχής ανάπτυξη των ατομικών projects καθώς και το networking ανάμεσα στους Ευρωπαίους και Ινδούς συμμετέχοντες και ειδικούς. Το πρόγραμμα συνδυάζει στοιχεία εργαστηρίου με ενότητες παραδόσεων και ατομικές συνεδρίες coaching (καθοδήγησης).

Σε ποιους απευθύνεται
Ανεξάρτητοι Ευρωπαίοι και Ινδοί παραγωγοί ή ομάδες που αποτελούνται από έναν παραγωγό και ένα σεναριογράφο μπορούν να υποβάλουν συμμετοχή με μία μεγάλου μήκους ταινία στο στάδιο του packaging. Τέσσερα ευρωπαϊκά  και τέσσερα ινδικά projects θα επιλεγούν για να συμμετάσχουν στο εργαστήριο.

Προϋποθέσεις
Οι ελάχιστες προϋποθέσεις συμμετοχής είναι: σενάριο, σύνοψη, σημείωμα παραγωγού, λεπτομερές πλάνο χρηματοδότησης και εταιρικό προφίλ (σας παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε τη φόρμα της αίτησης, www.primehouse.eu/downloads).

Workshop
Το PRIMEXCHANGE αποτελείται από 2 labs τα οποία θα πραγματοποιηθούν στη Βαρσοβία, στην Πολωνία και στο πλαίσιο του GOA FILM BAZAAR στην Ινδία.

Ημερομηνίες, τόπος διεξαγωγής, κόστος
Η ημερομηνία λήξης υποβολής αιτήσεων είναι η 20η Σεπτεμβρίου 2010 (μπορείτε να βρείτε την αίτηση συμμετοχής στην ιστοσελίδα www.primehouse.eu/downloads).
Το PRIMEXCHANGE θα διεξαχθεί από τις 13 έως 16 Οκτωβρίου στη Βαρσοβία, στην Πολωνία και από τις 20 έως 27 Νοεμβρίου στο πλαίσιο του FILM BAZAAR India στο ξενοδοχείο Marriott στην Γκόα, στην Ινδία (μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα http://www.primehouse.eu/).
Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής.
Καλύπτονται τα έξοδα διαμονής κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου –εξαιρούνται τα έξοδα μετακίνησης.


Το PRIMEXCHANGE οργανώνεται από την PRIMEHOUSE GmbH (Γερμανία) σε συνεργασία με National Film Development Corporation (Ινδία) και χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Πρόγραμμα Media International.

Στοιχεία επικοινωνίας:
PRIMEHOUSE GmbH, Kantstrasse 149, 10623 Berlin, T +49 30 43 72729-10, F +49 30 43 72729-50, E-Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., http://www.primehouse.eu/

 

 
e-max.it: your social media marketing partner