Εκανε  παγκόσμια πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Ρότερνταμ και γύρισε πριν λίγες ημέρες από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Χονγκ Κονγκ, κερδίζοντας εξαιρετικά σχόλια από θεατές, κριτικούς και αγοραστές στο Φεστιβάλ.«Μια από τις πιο δυνατές ανακαλύψεις της χρονιάς», χαρακτήρισε την ταινία το Φεστιβάλ. Παράλληλα όμως με τις φεστιβαλικές περιπλανήσεις της στον κόσμο, η νέα ταινία του Αγγελου Φραντζή έχει ξεκινήσει δυναμικά τη δική της πορεία στον παγκόσμιο χώρο του Διαδικτύου.
 
Με πυρήνα και βασικό εκφραστή της το blog www.mesastodasos.wordpress.com, το Μέσα στο Δάσος  δημιουργεί έναν πυλώνα διαδικτυακών πληροφοριών,  εφαρμογών, προβολών και περιηγήσεων βάζοντας τη σφραγίδα της στα πιο δημοφιλή sites κοινωνικής δικτύωσης: facebook, twitter, youtube channel και myspace γίνονται τα βασικά εργαλεία επικοινωνίας και, κυρίως, φιλοξενίας αποκλειστικού υλικού. Ο Αγγελος Φραντζής δημιουργεί ένα blog in the blog με τίτλο Personal flowers και ορίζει τον δικό του ελεύθερο φιλμικό χώρο δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους να δουν καινούρια πρωτότυπα videos αλλά και ακυκλοφόρητο υλικό από προηγούμενες δουλειές του.
 
Στην κατηγορία References μπορεί κανείς να παρακολουθεί επιλεγμένα videos και εικόνες που θα ανανεώνονται συνεχώς με βάση τις πηγές, τις αναφορές και τις εκλεκτικές συγγένειες της ταινίας ενώ στην κατηγορία Ημερολόγια μπορεί να διαβάζει αποσπάσματα από τα ημερολόγια των ηθοποιών και του σκηνοθέτη που κράταγαν κατά την διάρκεια των γυρισμάτων και την οπτικοποίηση τους από τον εικαστικό και γραφίστα Πάρι Κούτσικο.
 
Αποκλειστικό υλικό, φωτογραφίες από την ταινία και τα γυρίσματα, πληροφορίες για τους συντελεστές, clips και deleted scenes, videos από τις καλύτερες  φεστιβαλικές στιγμές... Με συνεχή updates και με ζωντανό το feedback των υπολοίπων χρηστών δημιουργείται ένας γόνιμος χώρος όπου ο οποιοσδήποτε μπορεί να χαθεί Μέσα στο Δάσος.
 
Το νέο 10λεπτο ιμπρεσιονιστικό φιλμ του Άγγελου Φραντζή Letter from Hong Kong που γύρισε κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ μαζί με την Κάτια Γκουλιώνη βρίσκεται ήδη στο blog.
 
Το Μέσα στο Δάσος θα συνεχίσει τις Φεστιβαλικές του προβολές μέχρι το φθινόπωρο. Η ταινία θα βγει στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες στο τέλος Σεπτεμβρίου, από το Δίκτυο Filmcenter του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου.
e-max.it: your social media marketing partner