Το 5ο Φεστιβάλ Ελληνικού και Κυπριακού Κινηματογράφου στη Βαρκελώνη θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 12 Φεβρουαρίου 2023 σε κεντρικό κινηματογράφο στη Βαρκελώνη. Στόχος του Φεστιβάλ είναι να παρουσιάσει στο ισπανικό κοινό σύγχρονες κυπριακές και ελληνικές κινηματογραφικές ταινίες μεγάλου μήκους σε μια προσπάθεια ανάδειξης των σύγχρονων καλλιτεχνικών ρευμάτων και παραγωγών από Κύπρο και Ελλάδα.
Στην κατεύθυνση αυτή το Φεστιβάλ απευθύνει ανοικτή πρόσκληση προς δημιουργούς και παραγωγούς από Κύπρο και Ελλάδα για να συμμετάσχουν στην 5η διοργάνωσή του, συμπληρώνοντας το Έντυπο Υποβολής Αίτησης. Η τελευταία ημερομηνία υποβολής ταινιών είναι η 23/11/2022.
Επιλέξιμες ταινίες είναι αυτές που έχουν παραχθεί στην Κύπρο και την Ελλάδα από τον Ιανουάριο του 2020 μέχρι σήμερα. Η παρούσα Πρόσκληση αφορά ταινίες μυθοπλασίας μεγάλου μήκους. Απαραίτητη προϋπόθεση οι ταινίες να έχουν αγγλικούς ή ισπανικούς υπότιτλους σε μορφή .srt Σημειώνεται ότι για τις ταινίες που θα προκριθούν για συμμετοχή στο Φεστιβάλ θα επιχορηγηθεί η μετάφραση των υποτίτλων στα ισπανικά.
 
Το έντυπο της πρόσκλησης ΕΔΩ
 
Το έντυπο της αίτησης ΕΔΩ
e-max.it: your social media marketing partner