ΑΡ. ΦΑΚΕΛΛΟΥ. Πρόσκλησης: 1/2021

Αθήνα, 29/10/2021

Διεύθυνση:                                                                                                  

Χατζοπούλου 9                                                                                           

115 24, Ψυχικό.

Τηλ: +30 210 367 8500

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αρμόδιος επικοινωνίας: Άννα Κασιμάτη

 

 

Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου (Ε.Κ.Κ.) ανακοινώνει τον Πίνακα Επιτυχόντων για τη θέση: 1.4 (Υπεύθυνος επικοινωνίας & socialmediamanager»),σύμφωνα με την Πρόσκληση 1/2021 (30/7/2021) στο πλαίσιο στο πλαίσιο του Υποέργου 1 «Συντονισμός, επικοινωνία με τα σχολεία, υποστήριξη χρήσης της πλατφόρμας, προβολή» της Πράξης «Ψηφιακή Πλατφόρμα Κινηματογραφικών Ταινιών για τα Σχολεία» με κωδικό ΟΠΣ 5074743του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020», που συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο)

 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ

ΚΩΔ

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΥΜΒΑΣΗΣ

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

1.4

Υπεύθυνος επικοινωνίας & social media manager

Φιοράλμπα Κόκα

 

Υπενθυμίζεται ότι ενστάσεις μπορούν να υποβληθούν στο Ε.K.K. κατά του πίνακα επιτυχόντων μέσα σε αποκλειστική προθεσμία πέντε (5) ημερών, η οποία αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησής του. Η ένσταση κατατίθεται ή αποστέλλεται με συστημένη επιστολή στο ΕΚΚ στην παραπάνω διεύθυνση. Η ένσταση θα κριθεί αμετάκλητα από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Κ.Κ. εντός 10 εργασίμων ημερών από την λήξη της προθεσμίας υποβολής

 

e-max.it: your social media marketing partner