Το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου ανακοινώνει ότι οι επικοινωνίες του και οι λειτουργίες του με όλους τους συναλλασσόμενους θα γίνονται μόνον ηλεκτρονικώς και τηλεφωνικώς για το χρονικό διάστημα που ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα. Αυτό αποφάσισε ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΚΚ, θέτοντας τα θέματα υγείας των εργαζομένων του και των συναλλασσόμενων μαζί τους σε απόλυτη προτεραιότητα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν:


ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Αγγελική Παπούλια
αρ. τηλ.: 210 3678532, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μαρίζα Σαρρή
αρ. τηλ.: 210 3678511, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

Αντώνης Καμκούτης, Προϊστάμενος Διεύθυνσης Οικονομικής και Διοικητικής Υποστήριξης
αρ. τηλ.: 210 3678520, e-mal: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Γιάννης Ηλιόπουλος, Υπεύθυνος Διεύθυνσης Ανάπτυξης και Παραγωγής
αρ. τηλ.: 210 3678501, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ (HELLAS FILM)

Ηλιάνα Ζακοπούλου, Υπεύθυνη Διεύθυνσης Προώθησης (Hellas Film)
αρ. τηλ.: 210 3678506, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ (HELLENIC FILM COMMISSION)

Σταυρούλα Γερωνυμάκη, Υπεύθυνη Διεύθυνσης Διεθνών Οπτικοακουστικών Παραγωγών (Hellenic Film Commission)
αρ. τηλ.: 210 3678530, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δημήτρης Μπούρας, Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου
αρ. τηλ.: 210 3678525, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ - MEDIA

Άννα Κασιμάτη, Υπεύθυνη Γραφείου Δημιουργική Ευρώπη - MEDIA
αρ. τηλ.: 210 3678512, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ
αρ. τηλ.: 210 3678529, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

e-max.it: your social media marketing partner