Το ευρωπαϊκό φόρουμ συμπαραγωγής ταινιών μικρού μήκους “Euro Connection”, το οποίο πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Αγοράς του γαλλικού Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Clermont-Ferrand (2 έως 10 Φεβρουαρίου 2018) έχει δημοσιοποιήσει και φέτος τη σχετική πρόσκληση ενδιαφέροντος.


Αν θεωρείτε ότι το κινηματογραφικό σας project (ταινία μικρού μήκους: κινουμένων σχεδίων, δημιουργικό ντοκιμαντέρ, ταινία μυθοπλασίας) θα προσέλκυε το ενδιαφέρον ευρωπαίων συμπαραγωγών και πληρούνται οι αναγραφόμενες προϋποθέσεις, μπορείτε να στείλετε το σενάριο της ταινίας σας και συμπληρωμένη τη σχετική αίτηση στο Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου, στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., με κοινοποίηση στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


Προθεσμία υποβολής: 20 Οκτωβρίου 2017


Περισσότερες πληροφορίες για την προεπιλογή των σχεδίων, καθώς και τη σχετική αίτηση θα βρείτε στο: http://clermont-filmfest.com/02_marche/img02/ec18.pdf


Κάθε χρόνο παρουσιάζονται, μετά από επιλογή, 15 σχέδια ταινιών μικρού μήκους από όλη την Ευρώπη. Η δράση περιλαμβάνει pitching training workshop, pitching sessions, συναντήσεις με επαγγελματίες και δικτύωση.

 

Βασική προϋπόθεση για την υποβολή της αίτησής σας είναι να πληρούνται τα κριτήρια επιλεξιμότητας που περιγράφονται στην πρόσκληση ενδιαφέροντος, όπως το ότι τα υποβαλλόμενα σχέδια ταινιών μικρού μήκους πρέπει να έχουν εξασφαλίσει μερική χρηματοδότηση από τη χώρα προέλευσής τους. Δεν απαιτείται συγκεκριμένο ποσό, ωστόσο η μερική αυτή χρηματοδότηση θα πρέπει να προέρχεται από κάποιον οργανισμό (και να αφορά σε επιχορήγηση σεναρίου, ενίσχυση της παραγωγής, κρατική ή τοπική κυβερνητική ενίσχυση, επένδυση τηλεοπτικού σταθμού, χρηματικό βραβείο από οργανισμό ή διαγωνισμό κ.λπ.). Συμμετοχές σε είδος ή επένδυση της εταιρείας παραγωγής δεν μπορούν να θεωρηθούν έγκυρες.

 

Σταυρούλα Γερωνυμάκη
Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου
τηλ. 210 3678530
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

e-max.it: your social media marketing partner