Το Micro μ απευθύνει το ετήσιο κάλεσμα προς τους Έλληνες κινηματογραφιστές για να καταθέσουν τη δουλειά τους, προς επιλογή των ταινιών που θα προβληθούν φέτος στο φεστιβάλ.

 

Το Micro μ, το μοναδικό φεστιβάλ της χώρας που προβάλλει δεκαπέντε ταινίες μικρού μήκους σε πολλές πόλεις την ίδια μέρα ταυτόχρονα, φέτος δίνει το ετήσιο ραντεβού του σε ακόμη περισσότερες ελληνικές και διεθνείς αίθουσες.

 

Η έβδομη κατά σειρά διοργάνωση του φεστιβάλ, που θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο  του 2017, θα προβάλλει τις ταινίες που θα επιλεγούν στο κοινό της Ελλάδας και του εξωτερικού, το οποίο ζωντανά, όπως κάθε χρόνο, θα ψηφίσει για την αγαπημένη του.

 

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο 7ο Microμ Festival, μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες και να κατεβάσουν τους όρους και τη φόρμα συμμετοχής από το επίσημο siteτου φεστιβάλ (www.micromfestival.gr)

 

*Έγκυρες θα θεωρηθούν οι αιτήσεις που θα αποσταλούν ώς την 1η Ιουλίου 2017

**Το βραβείο για τον νικητή σκηνοθέτη, μεταξύ άλλων, θα είναι και το ποσό των 1.500 ευρώ σε παροχή υπηρεσιών ή ενοικίαση εξοπλισμού για την επόμενη παραγωγή του νικητή σκηνοθέτη, μία προσφορά της RGB Studios.

e-max.it: your social media marketing partner