Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το Εργαστήρι για Παραγωγή Ταινιών στο Τορόντο του Καναδά (PRODUCERS LAB TORONTO), που θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 12 Σεπτεμβρίου 2015.

Δέκα Ευρωπαίοι Παραγωγοί, θα επιλεχθούν να συναντηθούν με δέκα Καναδούς παραγωγούς και τέσσερις παραγωγούς από την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία για να παρουσιάσουν τα σχέδια τους και να συμμετέχουν σε έναν αριθμό σεμιναρίων και δράσεων. H καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή της αίτησης είναι η 8η Ιουνίου.

Το PRODUCERS LAB TORONTO 2015 είναι μια συνεργασία μεταξύ των οργανισμών European Film Promotion (EFP), Ontario Media Development Corporation (OMDC),Toronto International Film Festival (TIFF),New Zealand Film Commission (NZFC) και Screen Australia (SA). Το πρόγραμμα απευθύνεται Ευρωπαίους παραγωγούς, που προέρχονται από χώρες που ανήκουν στο EFP και δεν έχουν ξανασυμμετάσχει.

Για την σχετική αίτηση συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου. τηλ. 210 3678530 e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
To κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 800€ και περιλαμβάνει τα έξοδα αεροπορικού εισιτηρίου και διαμονής.

e-max.it: your social media marketing partner