Ξεκίνησε η υποβολή στο DOK (Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ και Animation) της Λειψίας για κινηματογραφικά και διαδραστικά έργα. Ντοκιμαντέρ, κινούμενα σχέδια, ταινίες κινουμένων σχεδίων και ντοκιμαντέρ με κινούμενα σχέδια μεγάλου και μικρού μήκους από το 2014 ή το 2015, που δεν έχουν προβληθεί πριν την 1η Οκτωβρίου 2014, μπορούν να υποβληθούν στη φετινή διοργάνωση του φεστιβάλ. Για πρώτη φορά το DOK της Λειψίας είναι ανοικτό για υποβολή διαδραστικών προγραμμάτων.
Αναζητά καινοτόμα οπτικοακουστικά με πραγματικές ιστορίες. Τα έργα μπορούν να είναι webdocs, εφαρμογές, από VR μέχρι εγκαταστάσεις.
Επίσης γίνονται δεκτές ταινίες και διαδραστικά προγράμματα για όλα τα είδη κοινού – ειδικά για παιδιά και εφήβους.
ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ για ταινίες 18η Μαΐου 2015 (για τις ταινίες που έχουν ολοκληρωθεί πριν την 1η Μαΐου 2015) 13 Ιουλίου 2015 (τελική προθεσμία)
Γίνεται δεκτή μια πρώτη κόπια της ταινίας. για διαδραστικά έργα 13 Ιουλίου 2015 (τελική προθεσμία)
Ερωτήσεις σχετικά με την υποβολή: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

e-max.it: your social media marketing partner