Μετά από την περσινή επιτυχία και στα πλαίσια του FestivArt, θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά η βραδιά ταινιών μικρού μήκους το Σάββατο 12 Απριλίου 2014, στον υπαίθριο χώρο του Lab2Art στο Λουτράκι.

Η Short Film Night είναι ανοιχτή σε όλους τους συμμετέχοντες, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, άνω των 18 χρόνων. Περισσότερες πληροφορίες στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Καταληκτική ημερομηνία για να υποβάλετε την ταινία σας στην οργανωτική επιτροπή του φεστιβάλ είναι η Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014 και θα ενημερωθείτε έως την Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014 αν θα συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα της Short Film Night.

Η διάρκεια των ταινιών δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 20 λεπτά. και η παραγωγή τους θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί στη διάρκεια των τελευταίων 16 μηνών. Οι ξενόγλωσσες ταινίες θα πρέπει να φέρουν ελληνικούς υπότιτλους. Παρακαλούμε πολύ μαζί με την ταινία που θα μας στείλετε να συμπεριλάβετε τις παρακάτω πληροφορίες: χρονολογία παραγωγής, κατάλογο συντελεστών της ταινίας, μια μικρή περίληψη και μια φωτογραφία ή αφίσα της ταινίας.

Mετά την προβολή των ταινιών θα ακολουθήσει η απονομή των Βραβείων Επιτροπής του FestivArt 2014 στις καλύτερες ταινίες. Η επιτροπή απαρτίζεται, σε αλφαβητική σειρά, από τους:

Τάκης Ζερδεβάς  Φωτογράφος
Κόρα Καρβούνη
Ηθοποιός
Κατερίνα Μαραγκουδάκη
Διεύθυνση Φωτογραφίας Κινηματογράφου & lighting designer Φένια Παπαδοδήμα Σκηνοθέτης/ηθοποιός/ερμηνεύτρια Πάνος Παππάς Σκηνοθέτης Βασίλης Πιερρακέας Μουσικός Χαράλαμπος Χαραλαμπίδης Νικητής  “Short Film Night”, FestivArt 2013

Περισσότερες πληροφορίες για την Επιτροπή της Short Film Night του Festivart μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.festivart.gr

 

e-max.it: your social media marketing partner