Δύο σεμινάρια στην Κρήτη ξεκινούν από τις 16 Φεβρουαρίου , 2014 με περιεχόμενο τη θεωρία του George Polti γύρω από τις 36 δραματικές καταστάσεις και τα 36 συναισθήματα. Αυτό είναι το σημαντικό αντικείμενο των δύο αυτών σεμιναρίων που απευθύνονται σε γαλλόφωνους που εποπτεύεται από την Elisabeth Diot, συγγραφέα, σεναριογράφο και ειδικό σε όλα τα είδη γραφής αλλά και στα συναισθήματα που καθοδήγησαν την επαγγελματική ζωής της.

Σεμινάριο 1: Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ 36 ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ 36 ΔΡΑΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ.
Στόχος είναι να προτείνει ένα άλλο όραμα της δραματικής δομής και να θέσει το ερώτημα: Τι είναι η δραματική κατάσταση; Αυτή η εισαγωγή παρουσιάζει 36 δραματικές καταστάσεις, υπογραμμίζει την σημαντικότητα του θέματος και αναδεικνύει την εξής συζήτηση: Εάν βρεθούν 36 δραματικές καταστάσεις, τι γίνεται με τα συναισθήματα;
Σεμινάριο 2: Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ ΗΘΟΠΟΙΟΥ
Τι είναι ο χαρακτήρας, ο ρόλος του και οι υποχρεώσεις του; Αυτό το σεμινάριο εισάγει τη δημιουργία ενός χαρακτήρα δίνοντας έμφαση στα συναισθήματα, ειδικά σε αυτά που ακολουθούν την ερμηνεία. Θα μάθεις τα βασικά της γραφής, της σύνθεσης διαλόγων και θα απαντήσεις σε αυτή την ερώτηση: Τι ρόλο παίζουν τα συναισθήματα κατά τη διάρκεια ενός casting;

Τα σεμινάρια αυτά αφορούν γαλλοφωνους: συγγραφείς, σκηνοθέτες, ηθοποιούς, παραγωγούς, φοιτητές κινηματογράφου και σε όλους όσους θέλουν να προχωρήσουν σε δράση.
Διάρκεια: 6 ημέρες
Ανοιχτό σε: 11 συμμετέχοντες για κάθε σεμινάριο
Τιμή: 1450 ευρώ πλέον φόρων για κάθε σεμινάριο

Για περισσότερες πληροφορίες: www.idplproductions.com
Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

e-max.it: your social media marketing partner