Το Σάββατο 19 Οκτωβρίου το CAMP φιλοξενεί δύο ταινίες οι οποίες διακρίθηκαν στο 36ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας. Στις 21:00, με ελευθερη είσοδο και παρουσία των σκηνοθετών, θα προβληθούν η ταινία μικρού μήκους «ΑΝΝΑ» του Σπύρου Χαραλάμπους, η οποία διακρίθηκε με το βραβείο «Έλληνες του Κόσμου» από το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου καθώς και η ταινία μικρού μήκους «PIETÀ» του Αλέξανδρου Τσαντίλα, η οποία έλαβε το “Βραβείο Κοινωνικού Προβληματισμού – Τώνια Μαρκετάκη”.

Στην προβολή θα παρευρίσκονται οι σκηνοθέτες Σπύρος Χαραλάμπους και Αλέξανδρος Τσαντίλας και θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό. Από τη θέση του dj o Νικήτας Καραγιάννης θα κλείσει τη βραδιά με τις μουσικές του επιλογές.

Eίσοδος ελεύθερη.


ΑΝΝΑ του Σπύρου Χαραλάμπους

Περίληψη    
Η Μαίρη, μια 30χρονη Φιλιππινέζα,  δουλεύει σε ένα χωριό στην Κύπρο. Προσέχει και περιποιείται τον κύριο Μιχάλη, έναν 85χρονο με αρτηριοσκλήρωση. Ο κύριος Μιχάλης περνά  την μέρα του μπροστά την τηλεόραση, βλέποντας και ξαναβλέποντας μια σαπουνόπερα με ηρωίδα την Άννα. Φαίνεται να έχει πάθει ψύχωση με την ηρωίδα, αποκαλώντας τη Μαίρη ‘‘Άννα’’, παρά τις παρατηρήσεις την κόρης του Μέλπως. 
Όταν όμως η Μαίρη βρίσκει έναν παλιό κουτί, κάνει  μια σημαντική ανακάλυψη – το όνομα Άννα έχει μεγάλη σημασία για τον κύριο Μιχάλη...


Σκηνοθεσία: Σπύρος Xαραλάμπους
Σενάριο: Θεόδωρος Παναγίδης
Φωτογραφία: Χάρης Χαραλάμπους
Μοντάζ: Phillip Blackford,Γιάννης Κοζάκος
Ηθοποιοί: Σπύρος Σταυρινίδης, Ειμυ Λυσάνδρου,Μάρα Κωνσταντίνου,Μαρίνος Κονσόλου, Μάριος Δημητρίου, Έλενα Ευσταθίου
Μουσική: Δημήτρης Μαραμής
Σκηνικά: Μαρίνα Ζαχ
Ήχος: Μάριος Βιολάρης
Παραγωγή: Seahorse productions
Διάρκεια: 22’

«PIETÀ» του Αλέξανδρου Τσαντίλα

Περίληψη
Ένας νέος άντρας πριν το ξημέρωμα, πεσμένος σε ένα στενό της πόλης σηκώνεται, στέκεται, πέφτει, ξανά και ξανά, με την ηχώ της φωνής του και της καρδιάς του να αντηχεί, μέχρι να παραδοθεί στην κούραση της απελπισίας. Η πόλη θα τον φροντίσει όπως μπορεί και ξέρει, ώστε να συνεχίσει να ζει το πρωί με τα σημάδια επάνω της...


Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Τσαντίλας
Μοντάζ: Παναγιώτης Καραχάλιος
Παραγωγή: Authorwave

Τραγούδι: Βλέφαρό μου “Τα Μυστικά του Κήπου”
Moυσική: Νίκος Κυπουργός
Στίχοι: Λίνα Νικολακοπούλου
Ερμηνεία: Χρόνης Αηδονίδης
Διάρκεια: 12’ 47’’

H εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου.

 

e-max.it: your social media marketing partner