Άνοιξε η περίοδος υποβολής ταινιών στο 9ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους

του Balkans Beyond Borders

 

Το Balkans Beyond Borders (BBB) ανακοινώνει την έναρξη της περιόδου υποβολής ταινιών για το 9ο συνεχόμενο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους που διοργανώνει και το οποίο φέτος έχει ως θέμα “Societies on Sharing” (S.O.S.). Νέοι σκηνοθέτες μέχρι την ηλικία των 35 ετών από τα Βαλκάνια και όχι μόνο καλούνται να εμπνευστούν από το φετινό θέμα και να αποστείλουν την ταινία τους έως τις 20 Ιουνίου. Όλα τα είδη ταινιών είναι αποδεκτά (μυθοπλασια, animation, πειραματικά, ντοκιμαντέρ και ψηφιακές τέχνες ) αρκεί να έχουν διάρκεια έως και 30 λεπτά.


Αυτή τη χρονιά το φεστιβάλ δίνει έμπνευση και προ(σ)καλεί μέσω του θέματος: Societies on Sharing (S.O.S.). Το να μοιράζεσαι είναι κάτι που μπορείς να συναντήσεις σε όλες τις πτυχές της ζωής σου. Σημαίνει ότι δεν είσαι μόνος. Κάνει τη ζωή αληθινή. Είναι S.O.S για την κοινωνία να συνειδητοποιήσει τα πλεονεκτήματα του να μοιράζεσαι. Καλούμε λοιπόν, όλους τους καλλιτέχνες να μπουν σε “sharing mood” και να μοιραστούν μαζί μας τη δουλειά τους.


Το BBB συνεχίζει το «μετακινούμενο» Φεστιβάλ του στα Βαλκάνια και όχι μόνο και σύντομα θα ανακοινωθεί η πόλη που θα φιλοξενήσει το φεστιβάλ για το 2018. Μετά από 8 συνεχόμενα χρόνια το ΒΒΒ δίνει για μια ακόμη φορά τη δυνατότητα στην επόμενη γενιά σκηνοθετών να δημιουργήσουν, να μοιραστούν και να παρουσιάσουν τις ταινίες τους ενισχύονας ταυτόχρονα τη δικτύωση και τις προοπτικές τους. Βραβεία που θα δωθούν: Καλύτερης Ταινίας, Βραβεόι Κοινού, Βραβείου Πρώτοεμφανιζόμενου.


Περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία υποβολής: www.balkansbeyondborders.eu, στη σελίδα στο Facebook (Balkans Beyond Borders) και στο Twitter (BalkansBB).
Επικοινωνήστε στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αιτήσεις: εδώ

e-max.it: your social media marketing partner